Tíz éve a piacon az AMPTS mérőrendszer

2019-11-11

November elején 10. születésnapját ünnepelte az AMPTS (Automata Metán Potenciál Teszt Rendszer) mérőrendszer, amely az egyik legmegbízhatóbb és legpontosabb technológiának számít az anaerob fermentációs folyamatok elemző vizsgálatához. 
Az eltelt 10 éves időintervallumban az AMPTS eszköz több száz laboratóriumban, egyetemen, biogázüzemben és különböző kutatóközpontokban került telepítésre szerte a világon. Az eszköz referenciaként alkalmazható a biokémiai metánpotenciál meghatározásához, valamint számos egyéb vizsgálathoz is. 
A napjainkban elérhető továbbfejlesztett változat, az AMPTS II minden jellemzőjében megelőzte elődjét, alkalmazása egyfajta iparági szabvánnyá nőtte ki magát. 
A 10. évforduló alkalmából a Bioprocess Control cég exkluzív Bioprocess Control laboratóriumi köpenyt és jegyzettömböt biztosít minden új AMPTS II megrendeléséhez a készlet erejéig. 

 

A svéd Bioprocess Control hazai képviseletét a NaWaRo Kft látja el. Termékeink között megtalálhatók biogáz és biometán, valamint egyéb kis térfogatáram mérésére alkalmas professzionális laboreszközök. Amennyiben több információra van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken.


bioprocesscontrol[kukac]nawaro.hu
+36 28 554 919
+36 20 993 3303


Forrás: bioprocesscontrol.com


Galéria

Ragoncza Ádám

Okleveles mezőgazdasági gépészmérnök vagyok, szakterületem a megújuló energiák, azon belül is a biogáz és a napenergia. Pályafutásomat kutatóként kezdtem, majd váltottam a projektfinanszírozásra, projektfejlesztésre, projektmenedzsmentre, végül a cégvezetésre. Mindig is megújuló energiákkal foglalkoztam nagyvállalati ügyfélkörrel, de 2011 óta egy új üzletággal a lakosság felé is nyitunk.

Kapcsolat

Nawaro Kft., 2021

irodánk címe
2100 Gödöllő Szabadság tér 1.

Telefon: +36 28 554 919
Mobil: +36 20 993 3303
Email: info@nawaro.hu
Web: www.nawaro.hu