Stabil megtakarítás napelemmel – Energiatakarék szakmai nyílt nap

Először nem hittem benne. Mi érdekes lehet egy nyílt napon? Mi újat lehet mondani a kedves Ügyfeleknek? Egyáltalán ki jönne el? Marketing ninjank javaslata – miszerint tartsunk szakmai nyílt napot – egy rövid közvélemény kutatást követően helyesnek bizonyult. A meghívók kiküldését követően sorra jöttek a jelentkezők a június 18-ai rendezvényre.

A nyílt napot a Váci út 110 alatt található irodaházunk előadótermében tartottuk. A célunk az volt, hogy a vendégek válaszokat kapjanak az őket legjobban foglalkoztató napelemes villamosenergia termeléssel kapcsolatos kérdésekre. A tematikus előadásokból kiderült, hogy miért érdemes napenergiába fektetni a pénzünket, milyen elemekből áll egy napelemes rendszer, milyen lépések várnak arra, aki ilyen beruházást tervez és milyen finanszírozási lehetőségek vannak a rendszer beszerzésére. Mivel egy igazán jó csapat jött össze a nyílt napon, így az előadásokat nem a feszített monoton tempó, sokkal inkább az interaktivitás jellemezte. Aktuális, izgalmas kérdések hangzottak el, melyeket igyekeztünk minél pontosabban megválaszolni.

A szünetekben a vendégek megtekinthették a termékeinket az udvaron, kipróbálhatták fő támogatónk a BOSCH termékeit és fotózkodhattak az elbűvölő hostesseinkkel.

Az ebéd előtti szünetben került kisorsolásra egy 50.000,- Ft értékű professzionális BOSCH GSR 10,8-2-Li Akkus fúró-csavarozó és L-Boxx az Energiatakarék felajánlásával. A nyertesnek ezúton is gratulálunk!

Az igazán kitartó vendégekkel ebéd után buszra ültünk és ellátogattunk egyik közeli projektünkhöz a Szent Gellért Plébániához, ahol egy 48 kW-os rendszert tekinthettek meg működés közben. A program sikere, a kedves ügyfél visszajelzések minket is megleptek. Mi olyan jól éreztük magunkat a nyílt napon, hogy elhatároztuk, ősszel megismételjük.