Bioprocess Control partnerkonferencia Lundban

2016-09-16

Szeptember 12-14 között került megrendezésre a Bioprocess Control éves partner konferenciája a svédországi Lundban. A konferencián több mint 15 ország disztribútorai vettek részt szerte a világból, Magyarországot a NaWaRo Kft képviselte.

A konferencián nem csak az új termékeket és fejlesztési irányokat ismerhettük meg, de tartalmas és nyílt eszmecserét folytathattunk a különböző kontinensek piacairól és értékesítési stratégiáiról. Érdekes és tanulságos volt megismerni hogyan működik az értékesítés Európán kívül Brazíliában, Indiában, Kínában, Dél-Koreában, vagy akár Szingapúrban. A partner konferencia egy másik apropója volt, hogy ebben az évben ünnepelte a Bioprocess Control fennállásának 10. évfordulóján, melyet közösen egy elegáns gálavacsorán ünnepeltünk meg közösen.

További sok sikert és sikeres együttműködést kívánunk!


Forrás: nawaro.hu


Ragoncza Ádám

Okleveles mezőgazdasági gépészmérnök vagyok, szakterületem a megújuló energiák, azon belül is a biogáz és a napenergia. Pályafutásomat kutatóként kezdtem, majd váltottam a projektfinanszírozásra, projektfejlesztésre, projektmenedzsmentre, végül a cégvezetésre. Mindig is megújuló energiákkal foglalkoztam nagyvállalati ügyfélkörrel, de 2011 óta egy új üzletággal a lakosság felé is nyitunk.

Kapcsolat

Nawaro Kft., 2021

irodánk címe
2100 Gödöllő Szabadság tér 1.

Telefon: +36 28 554 919
Mobil: +36 20 993 3303
Email: info@nawaro.hu
Web: www.nawaro.hu